CE ALEGEM? MOBILA LA COMANDA SAU DIN COMERT?

CE ALEGEM? MOBILA LA COMANDA SAU DIN COMERT?

 

Desi suntem producatori de mobila la comanda in Timisoara, vei fi surprins, poate, sa afli ca nu intentionam in acest articol sa ridicam in slavi varianta pe comanda. Sigur, sunt multi care recomanda realizarea personalizata a mobilierului, pe motivele calitatii, accesibilitatii, comoditatii, etc. Insa daca ascultam consumatorul, chiar ascultam parerile clientilor nostrii, in general, nu doar pe cei care isi fac mobila la comanda, vom afla cu totul o alta poveste.

Da, vom mentiona mai jos diferentele intre o mobila cumparata din magazin si cea facuta la comanda, insa vreau sa aduc in conversatie cel mai important aspect.  Fiecare dintre noi, care ne cumparam mobila, indifferent varianta pe care o alegem, consideram ca am facut o alegere buna. Si ghici ce? Toti avem dreptate. Ideea care este? Uite, o persoana care are un buget limitat, vede mobila facuta la comanda, ca fiind foarte scumpa. Dar o compara cu ce? Cu banutii pe care ii are? Cu mobilierele ieftine din magazinele de bricolaj? Raspunsul este ca are dreptate. Aceasta este realitatea ei si dreptatea ei. Totodata o persoana cu mai multi banuti, vede mobila din magazin ca fiind sub nivelul de calitate pe care il accepta. Are dreptate? Da. Aceasta este realitatea ei. Sti cum se spune? Ceea ce pentru unul e modest, pentru altul e fitza.

La o privire simpla asupra celor doua elemente, cand ne orientam inspre mobilierele care pot fi direct achizitionata, alegerile noastre sunt limitate, atat in design, nuante, culori cat si functionalitate. Incadrarea acestora poate fi deficitara si neconcordanta cu spatiul ce trebuie amenajat. Materialele in general sunt mai economice, iar majoritatea muncii (transport, montaj, plimbare prin magazine) o depunem personal.

In partea opusa, mobila la comanda este tratata, in primul rand cu seriozitate, avand in vedere ca ai o echipa care lucreaza special la ea. In al doilea rand, al trei-lea si asa mai departe, calitatea este clar superioara (din punct de vedere al materialelor, al executiei), timpul este de partea ta (in ideea ca dai comanda si astepti sa o utilizezi direct), lipsa grijilor (nu te mai intereseaza de transportul ei, de incercarea de a descifra schitele de montaj, de frica ca  vei gresi si o iei de la capat, etc). Cu toate astea, noi am observat ca, pentru a beneficia de mobila la comanda, trebuie sa platesti un pret scump, si nu ma refer la cel financiar. Trebuie sa ai curajul sa acorzi increderea si sa iti lasi grijile pe mainile unor straini, chiar daca sunt specialisti. Noi, cei de la Dagi Deluxe, consideram ca daca am reusit sa iti raspundem la toate intrebarile si sa iti oferim cu usurinta aceasta posibilitate de a avea incredere totala, am pus bazele unei experiente frumoase, cu rezultate pozitive.

Ca un scurt rezumat, daca tu iti cumperi o mobila din magazin si ai mare grija de ea, chiar daca a fost ieftina, poate sa te tina mult, prin urmare sa o consideri de calitate foarte buna. La polul opus, daca iti faci mobila pe comanda si, din pacate, iti castiga incredere o persoana sau o firma, care nu detine standarde ridicate de calitate, ci se axeaza pe profitul personal, este posibil sa devi frustrat, pentru ca nu simti calitatea pe care ar fi trebuit sa o ai.

Cum am spus la inceputul acestui articol. Toata lumea are dreptate. Deci, puncte in plus sau in minus, gasesti de ambele parti. Decizia este in mainile tale, in functie de realitatea si dreptatea ta. Spor la cumparaturi!

Articol

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?