DE CE SA ALEGI DAGI DELUXE?

DE CE SA ALEGI DAGI DELUXE?

 

Iata o intrebare buna. De ce sa ne alegi pe noi? Ce avem in plus si ce oferim in plus fata de alte firme care fac mobilier la comanda in Timisoara.

Toti care suntem implicati in aceasta bransa, incercam sa iti captam atentia, sa iesim in evidenta cu anumite aspecte care ne diferentiaza, cu acel ceva care ne caracterizeaza si ne pune intr-o lumina favorabila. Hmmm!!! Usor de zis, greu de definit si foarte greu de implementat. Dar ne tot gandim ce putem sa va prezentam,  astfel incat sa prindeti incredere suficienta sa ne cunosteti si chiar sa lucram impreuna?

In domeniul nostru de mobila la comanda, toti precizam ca oferim unicitate si personalizare, dar de fapt, asta inseamna mobile la comanda;  toti oferim confortul necesar, calitate garantata, probabil masuratori si transport gratuit. Poate chiar si montaj gratuit. Da sigur, fiecare companie are stilul personal in care abordeaza clientul, in care realizeaza mobila in sine, etc. Dar oare facem lucruri in plus unii fata de altii sau doar subliniem ceea ce este evident deja?

Cu aceste ganduri in minte, putem spune ca nu cunoastem promisiunile altor companii, insa putem spune despre noi ca punem accent pe incredere reciproca, pe dezvoltare continua, ca privim fiecare proiect cu atentie si implicare; in fond cand vorbim despre mobila la comanda, vorbim despre creativitate, fie ca tu esti baza acesteia, fie ca lasi aspectul acesta pe umerii nostri. Ne place sa credem ca in anii de experienta acumulati, am evoluat ca si companie, ca si oameni si ca reusim sa aducem valoare celor care isi pun increderea in noi.

Numarul personalului firmei noaste este micut, insa tocmai acest aspect ne face sa lucram doar la comanda ta, sa ne concentram toate eforturile intr-o singura directie, iar prin asta ne respectam clientii, le multumim pentru increderea acordata si spunem cu mana pe inima, ca nu plecam din casa ta pana cand nu esti pe deplin multumit.

 

Te invitam aici, sa facem cunostinta!

Articol

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?