Mobila de bucatarie 001

Mobila de bucatarie realizata pe comanda, in stil minimalist, din MDF infoliat

Pentru persoanele a caror viata este o incarcatura de evenimente continue, mereu ocupati, cu putin timp pentru relaxare sau, pur si simplu, pentru persoanele care adora simplitatea, aceasta bucatarie din mdf infoliat, facuta la comanda, ofera exact asta. Simplitate. Creata in linii curate, minimaliste, prin albul elegant, iti ofera o stare de calm, de  ordine si organizare.

Carcasa mobilierului de bucatarie este in totalitate din pal melaminat de 18mm, fronturile sunt din mdf infoliat alb, feroneria este de calitate foarte buna, de la Blum (glisiere sub sertar, cu extractie partiala si amortizare, balamale cu amortizare, cosul jolly pentru sticle si borcane si scurgator de vase dispus in corpul suspendat, deasupra chiuvetei), iar accesoriile (manere, plinta, inaltator blat, etc) contureaza accentul neutru, prin nuanta complementara, in concordanta cu electrocasnicele.

Cu multe zone de depozitare si suficient spatiu de lucru pe blatul de bucatarie, termorezistent, aceasta mobila pe comanda, ofera tot ceea ce ai nevoie, inclusiv comoditatea unei intretineri foarte usoare.

IMG_20140920_125210437

Articol

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?