Mobila de bucatarie 002

MOBILA DE BUCATARIE REALIZATA LA COMANDA, IN STIL MODERN, DIN MDF INFOLIAT

Ne face placere sa fim la curent cu tot ceea ce este nou, de actualitate, indiferent de domeniul la care ne gandim. Acest lucru este valabil si in cazul designului interior, direct corelat cu mobilierul care ne bucura zi de zi. Aceasta bucatarie facuta pe comanda, din mdf infoliat, intra in aceasta categorie a designului egalitar, printr-o explozie de creativitate. Ea este inspirata din linii curate, geometrice, forme simple si functionale, in care anumite elemente decorative se imbina cu nuantele calde, neutre si pamantii, aducand in suflet atat energie, cat si calmul linistitor. O combinatie perfecta pentru o zi reusita.

               Desi fronturile sunt realizate din mdf infoliat, la interior vom gasi pal melaminat de 18mm. Contine glisiere de top, cu laterale metalice si lonjeroane, astfel incat spatiul de depozitare creste considerabil. Balamalele nu sunt mai prejos, ele de asemenea fiind cu inchidere silentioasa, la fel ca si sertarele. Gasim cosul jolly, necesar pentru a tine aproape sticlele si borcanele, care ne ajuta la gatit. Avem scurgator de vase in corpul suspendat, deasupra chiuvetei, corp a carui usa este din sticla matuita, si ridicata cu ajutorul sistemului Aventos. Sunt incorporate electrocasnicele necesare chiuveta, plita si hota, iar cuptorul, alaturi de cuptorul cu microunde, au fost pozitionate intr-un turn, astfel incat accesul sa fie usor, fara sa ne aplecam. In acest fel am creat mai multe zone de depozitare.

 

Aceasta este dovada necesitatii unei bucatarii pe comanda. Ne-am pliat dupa spatiul existent. Am reusit sa incorporam chiar si un turn, pe putini metri liniari, iar legatura intre acesta si restul mobilierului este ideea unui pult, care mascheaza usor nisa scurgerilor din perete si care aduce un aer elevat. Totul se incheaga prin blatul termorezistent, in nuanta gri argintiu, care se aliniaza atat cu electrocasnicele, cat si cu inaltatorul de blat (sipca antistropi), manerele si plinta.

Articol

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?