SA CUMPAR DIN MAGAZIN SAU SA FAC MOBILA PE COMANDA?

SA CUMPAR DIN MAGAZIN SAU SA FAC MOBILA PE COMANDA?

 

Ve-ti spune – ce este cu intrebarea asta? Normal ca stiu cand sa cumpar sau sa comand mobila. –  Corect.  Nu contestam. Dar, te rugam, da-ne doua minute din timpul tau sa te punem pe ganduri J

Fie ca urmeaza sa ajungi sau esti in etapa de mobilare a apartamentului, casei, etc, trebuie sa cantaresti bine deciziile si sa pui in balanta partea financiara cu cea emotionala. Vom lua in mod alert fiecare zona din locuinta, la modul general.

Evident, zona cea mai activa, bucataria. Comanda sau cumparam? Daca bugetul este foarte micut, cumparam varianta accesibila din magazine. Cu toate acestea, tinem sa atragem atentia ca mobila de bucatarie nu o schimbam des, iar o investitie in aceasta, chiar daca poate astepti putin pana reusesti sa acoperi costul, face tot efortul.

Dar ce spunem despre living? Aici avem o alta poveste. In primul rand, mobila de aici nu este folosita cu asa intensitate, apoi nu are un cost asa ridicat precum cea de bucatarie, iar in alta ordine de idei, se poate schimba mult mai usor si mai des. Variantele din magazine sunt nenumarate, in multe forme, nuante si design. Cu toate aceste, daca vrei ceva deosebit, daca vrei acea unicitate specifica, esti binevenit sa faci mobila de living pe comanda. In acest caz, iti stam la dispozitie J

Dormitorul este la libera cugetare. Daca mergi pe variant din comert, trebuie sa te asiguri de calitatea oferita. Tine cont ca atat dulapul cat si patul sustin, des, multa greutate. Daca alegi mobila de dormitor la comanda, gandeste-te la nevoile individuale, astfel incat sa le implementezi in comanda.

Holul reprezinta prima impresie, nu-I asa?  Mobila de hol pe comanda este ceea ce va sugeram, cu toate ca variante gata facute gasesti.  Iti prezinti restul casei, prin aceasta. Fa-o sa merite!

Pentru mobilierul de baie recomandam realizarea pe comanda. Desi am lasat-o la sfarsit, nu e cea din urma. Cu toate ca este un material scump, te indrumam spre mdf vopsit. Cea mai buna alegere, pentru calitate impecabila (nu vorbim despre materiale autentice, cum ar fi lemnul). Se gaseste si de cumparat, dar atentie in acest caz, este important ca tot ansamblul sa fie rezistent la umezeala.

Majoritatea ne gandim la buget, in primul rand, cand vine vorba sa mobilam. Sper ca acest articol sa puna in lumina anumite aspect de care sa ti cont.

Articol

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?