index

Standard ridicat pentru caminul tau

Cand vine vorba de “acasa“, consideram ca nu trebuie sa ne multumim cu modelul general de mobilier care il gasim pe piata. Meritam sa cunoastem calitatea si sa nu acceptam mai putin de atat. Cream mobila la comanda in Timisoara, din pal melaminat si MDF, care sa dureze si care se pliaza pe spatiul caruia ii este destinata.
Suntem bucurosi sa livram mobila exceptionala pe care sa o incluzi cu mandrie in caminul tau.
Nu sti de unde sa incepi?   Exploreaza ghidul nostru pentru mobila.

Ghidul practic pentru comanda mobilier

Ne dedicam munca pentru a crea o experienta a comandarii mobileierului, care, in mod constant, sa depaseasca asteptarile clientilor nostri, in privinta comunicarii, serviciilor, valorii, stilului si calitatii mobilierului.

Sa facem cunostinta. 

Ne poti contacta prin email, whatsapp sau prin apel. Pornim in etapa de a descoperi si a intelege ceea ce iti doresti. Daca sti ce vrei, poti trimite direct datele pentru ofertare (vezi aici lista datelor necesare). Daca inca nu esti hotarat, venim la masuratori, aducand in spate cunostinetele de design, dobandite odata cu experienta de 10 ani in domeniu. Ajuta foarte mult in aceasta etapa sa ne oferi informatii despre stilul tau de viata, in vederea canalizarii ideilor pe ceea ce te intereseaza. Te rog, complecteaza formularul aici pentru a ne oferi aspectele necesare.

 Ofertare

Daca ai ales sa ne trimiti datele despre mobilierul pe care il vrei, iti trimitem propunerea noastra de pret pe email sau whatsapp. Contine preturi, suma totala ,detalii de plata si termen de livrare. Daca ne intalnim in prealabil pentru masuratori si stabilirea designului, vom crea o schita 3D, pentru vizualizare optima (aceasta presupune un cost, in functie de complexitate), urmata de o oferta de pret. Daca urmeaza sa incepem colaborarea, trecem la pasul urmator. Daca nu iti pica bine pretul mobilierului, putem gasi alternative 😊. Vei primi masuratorile si schita 3D, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa platesti sau sa pierzi timp, apeland in alta parte pentru aceasta prima etapa.

Contract

Masuratorile au decurs bine, designul si proiectul este stabilit si aprobat, propunerea de pret acceptata. Ne asiguram prin contract ca ne ingrijim unii de altii.

Relaxare

Acum trebuie sa lasi toate grijile in mainile noastre si sa te relaxezi. Ne ocupam de comandarea materialelor, accesoriilor, feroneriei, prelucrarea si livrarea mobilierului, conform dorintelor si specificatiilor tale.

Bucurie

Ajungem cu mobila la usa ta. In zilele agitate pe care le traim, stim ca timpul este resursa esentiala de care ai nevoie. Ne ocupam noi de asamblarea profesionala a mobilierului, astfel incat tu iti poti dedica timpul lucrurilor si persoanelor dragi, apoi doar te bucuri de ea. Atat de simplu.

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?