Ce trebuie sa stiu cand imi comand mobila?

CE TREBUIE SA STIU CAND IMI COMAND MOBILA?

 

Esti hotarat sa iti faci mobila la comanda. Ai idee cum vrei sa arate. Te-ai inspirat din diverse poze sau poate chiar de la cunostintele tale. Cauti probabil online firme din aria ta, care au acest domeniu de activitate. Iti selectezi, de pe prima pagina cateva care iti plac cum si-au prezentat compania si iti plac mobilierele prezentate in portofoliu. Iei contact cu fiecare si soliciti o oferta. Apoi astepti sa primesti rezultatele, astfel incat sa decizi cum procedezi mai departe. Toate bune si frumoase. Nimic gresit pana aici. Insa este posibil, sau cu siguranta ar trebui, sa primesti inapoi raspunsuri sub forma de intrebari – din ce material doriti? Cum sa fie la interior? Doriti cant de 04x22mm sau de 2x22mm pe acea latura? Feroneria sa fie de calitate superioara? Vreti medie? Dar accesoriile? Punem cornisa? Culoarea sa fie imitatie de lemn? Poate neutra cu accente colorate? Poate monocromatica? Dar blatul? Din piatra? Sau termorezistent? Adancimea care sa fie? In marginea din stanga punem polita? Vreti mai multe sertare? Aveti tevi in spatele masinii de spalat vase? Frigiderul sa fie incorporat? Etc, etc, etc. Intrebari, Intrebari, intrebari. Ceea ce este foarte bine. Nu ma intelege gresit. Cu cat aflam mai multe aspecte despre ceea ce vrei, cu atat construm mai bine ceea ce iti doresti. Insa poate devenii foarte frustrant. Atat pentru tine, cat si pentru persoana de la capatul conversatiei, pentru ca in lipsa informatiilor necesare este posibil sa omita elemente esentiale, care pot modifica pretul final.

Mobilierul este o investitie serioasa, care nu trebuie tratat cu usurinta. Urmeza sa il privesti, in casa ta multi ani de acum inainte, si este important sa iti ofere satisfactia de a te simti implinit si mandru de caminul tau. O serie intreaga de elemente pot compune o mobila.  Trebuie sa le sti pe cele elementare, la fel cum vrei sa cunosti anumite aspecte, cand iti cumperi un televizor, de exemplu.

In linii generale, este important sa cunosti dimensiunile zonei in care vrei sa pui mobila sau chiar a mobile in sine, daca nu este limitata de spatiu. Te ajuta mult sa sti din ce material vrei sa fie facuta, pentru ca poate schimba felul in care va arata la final. Partea tehnica o poti atinge la suprafata cu notiuni elementare, nu este necesar sa intri in detalii. Culorile, nuantele, finisajele sau textura, este de asemenea importanta in stabilirea pretului si totodata pentru desigul pe care il doresti.

Dar, cand soliciti o oferta, este bine sa oferi cat mai multe informatii, iar avand cunostintele acestea, cu siguranta va fi in avantajul tau. O imagine, o poza sau chiar un desen facut de mana ta, ajuta foarte mult sa intelegem cat mai bine, ce anume iti doresti.

Cu toate acestea nu trebuie sa iti faci griji, in general, intrebam noi si suntem alaturi de tine cu informatiile necesare, chiar daca sti sau nu de ele.

Poti sa arunci o privire peste etapele demersului de solicitare a unei oferte aici, care te va indruma pas cu pas, in tot ceea ce este bine sa sti.

De asemenea poti gasi pe blogul nostru https://www.dagideluxe.ro/blog/ articole despre ceea ce ti-am descris mai sus, care te vor ajuta in acest sens.

Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

 

Salut!

Faceți clic pe una dintre contactele noastre de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp

× Cu ce vă putem fi de folos?